Mallit

Riento Guitars: Niños

Niños

"esp. lapset"

Niños-sarjan mallit soveltuvat erinomaisesti kaikille aloitteleville ja jo hieman soittaneille lapsille, joille 1/4-, 1/2- tai 3/4-kokoinen kitara on oikea ratkaisu. NS57-malliin on saatavilla myös mikrofoni ja Fishman Presys. Kaikkiin Riento-malleihin on saatavilla myös ammattimainen K&K-mikrofonisysteemi.

Lue lisää


Riento Guitars: Plata

Plata

"esp. hopea"

Plata-sarjan kitarat soveltuvat hyvin harrastamisen alkuun, kun tarve on 7/8- tai kokokitaralle. PS-mallista on saatavilla myös elektroakustinen soololovellinen cutaway-malli, jossa on mikrofoni ja Fishman Presys. Kaikkiin Riento-malleihin on saatavilla myös ammattimainen K&K-mikrofonisysteemi.

Lue lisää


Riento Guitars: Oro

Oro

"esp. kulta"

Oro-malli on hyvä ratkaisu aloittelevalle tai jo hieman soittaneelle kitaristille, kun halutaan seetrikannen lämpöä ja kiiltävän lakkauksen tuomaa kiinteämpää sointia. Saatavilla ainoastaan 4/4-kokoisena eli kokokitarana. OC-malliin on saatavilla myös mikrofoni + Fishman Presys. Kaikkiin Riento-malleihin on saatavilla myös ammattimainen K&K-mikrofonisysteemi.

Lue lisää


Riento Guitars: Dorado

Dorado

"esp. kultainen, loistelias"

Dorado-malliston kitaroissa on laminoitu intianruusupuinen pohja ja sivut, mikä antaa kitaran soinnille oman vivahteensa. Saatavilla on kuusi- ja seetrikantinen malli 4/4-kokoisena eli kokokitarana. Kaikkiin Riento-malleihin on saatavilla myös ammattimainen K&K-mikrofonisysteemi.

Lue lisää


Riento Guitars: Diamante

Diamante

"esp. timantti"

Diamante-sarjan kokokitaran kaareva kansirakenne tuo sointiin syvyyttä ja rikkautta. Molemmissa malleissa on mahonkikaula sekä koristeelliset reunanauhat. Saatavilla 7/8- ja 4/4-kokoisena. Kaikkiin Riento-malleihin on saatavilla myös ammattimainen K&K-mikrofonisysteemi.

Lue lisää


Riento Guitars: Concierto

Concierto

"esp. konsertti, konsertto, sopusointu, harmonia"

Concierto-mallisto on klassisten Riento-kitaroiden lippulaiva. Niissä kannen lisäksi myös takakansi ja sivut ovat kokopuuta, mikä tuo sointiin lisää syvyyttä ja sävykkyyttä eli lisävärejä soittajan palettiin. Saatavilla ainoastaan 4/4-kokoisena eli kokokitarana. Nämä kitarat valmistetaan Espanjassa. Kaikkiin Riento-malleihin on saatavilla myös ammattimainen K&K-mikrofonisysteemi.

Lue lisää


Riento Guitars: Acoustic

Acoustic

Acoustic-malliston perusidea on akustinen teräskielinen kitara. Kitaran sointi on tasapainoinen ja heleä, bassopuolelta mukavasti tukea antava. Kaikkiin Riento-malleihin on saatavilla myös ammattimainen K&K-mikrofonisysteemi.

Lue lisää


Riento Guitars Armrest

Käsituki (lisävaruste)

Muotoillun käsituen ansiosta käsivarsi lepää pehmeämmin kitaran reunalla eikä vaimenna kannen värähtelyä.

Lue lisää


Kaikki sivuston kuvat ovat havainnekuvia – jokainen kitara on yksilöllinen niin soinniltaan kuin ulkonäöltään.

Riento Guitars - Mallikartta
 Mallinimi   Tuotekoodi   Koko 
 Niños S44  NS44  1/4
 Niños S53  NS53  1/2
 Niños S57  NS57  3/4
 Niños S57 Fishman*  NS57-FM  3/4
 Plata S62  PS62  7/8
 Plata S  PS  4/4
 Plata S Fishman*  PS-FM  4/4
 Plata S CW Fishman*   PS-CW-FM  4/4
 Plata C  PC  4/4
 Oro C  OC  4/4
 Oro C Fishman*  OC-FM  4/4
 Dorado S  DOS  4/4
 Dorado C  DOC  4/4
 Diamante C62   DIC62  7/8
 Diamante C  DIC  4/4
 Concierto S  CS  4/4
 Concierto C  CC  4/4
 Acoustic DR6 (*)  DR6  D
 Acoustic DR6 CW FM*   DR6-CW-FM   D
* = Elektroakustinen kitara
 Kaikkiin malleihin saatavilla K&K-mikrofoni

 

Malikaavio